Transport pe platforma Ialomita

Transport Pe Platforma Ialomita Firma Transport Pe Platforma Ialomita

Societate comerciala autorizata, prestam servicii de transport pe platforma Ialomita la preturi attractive. Noi suntem partenerul vostru de incredere din trafic. Asistenta rutiera NON-STOP si tractari auto efectuate in siguranta, cu garantia protejarii autovehicului Dumneavoastra.

 

Oferta noastra este personalizata si se bazeaza pe valori importante precum: utilaje moderne, profesionalism si preturi corecte. Serviciile noastre sunt disponibil oriunde in judet inclusiv pe toata Autostrada Soarelui.  Sunati acum la numarul de telefon 0733816644 si un consultant va raspunde imediat pentru a afla locatia unde este necesara interventia noastra. O autospeciala va ajunge in zona indicata in cateva momente.

 

Ati avut un accident auto si masina nu mai functioneza? Nu aveti curent sau poate ati facut o pana urata? Ati uitat cheile la masina sau aveti lipsa anumite documente (ITP, placate numere, talon, etc). Noi suntem cheia acesti probleme! Transport pe platforma Ialomita in regim non stop.  Cu noi calitatea este pe primul loc iar preturile sunt mai mult decat prietenoase cu portofelul.

 

Transport Pe Platforma Ialomita Transport Pe Platforma Ialomita

Nu mai pierdeti timpul cu alte cautari pe Google! Tocmai ati gasit o firma autorizata de tractari auto ce ofera facture fiscala si va protejeaza cu polita de asigurare specializata de tip CMR ( asta insemnand asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata (autoturism, SUV, duba, etc) in calitate de caraus.

 

In plus fata de obisnuitele tractari auto firma noastra asigura si transport pe platforma in / din Uniunea Europeana. Astfel ati achizionat un autoturism nou sau SH din tari precum Italia, Germania, Franta, etc noi va ajutam sa il aduceti pe platforma in locatia indicat. Livram fie la domiciliu la poarta Dvs. fie la showroom si asta oriunde in Romania.

 

Asistenta rutiera si transport 24 / 7, disponibil indiferent de zi si ora la preturi avantajoase, solicitati o interventie chiar acum, apeland numarul de telefon: 0733816644