Transport Auto in Ialomita

Firma autorizata realizeaza transport auto in Ialomita, in Romania precum si in toata Uniunea Europeana la preturi atractive. Pe tot traseul beneficiati de asigurare specializata de tip CMR. Lucram intr-un cadru 100% legal si va putem oferi factura fiscala fara nici un fel de probleme. Tinem la reputatia noastra si in  peste 10 ani de experienta nu am avut nici un incident neplacut!

 

Transportul va fi efectuat  de catre soferi profesionisti folosind platforme moderne si respectand toata legislatia din domeniu. Pasiunea pentru aceasta meserie precum si experienta vasta va ofera garantia ca noi vom ajunge intotdeauna la destinatie in maxim de siguranta si pe cat de repede posibil.

 

Desi firma noastra are ca obiect de activitate transportul auto cu sediul din Slobozia, Ialomita,  noi putem asigura in mod profesionist transport oriunde in Europa, din tari precum Franta, Belgia, italia, Spania, Austria, Slovenia, Slovacia, Cehia sau Ungaria.

 

Ne mandrim cu un numar impresionant de transporturi prin diverse parti ale Europei si cu o echipa de specialisti calificati.

 

Cautati transport auto in Ialomita? Sunati cu incredere la numarul de telefon 0733816644 si haideti sa planificam cu grija si atentie traseul cel mai bun. Nu este cazul sa va faceti griji cu privire la preturi… avem pentru dumneavoastra oferte atractive pentru a va arata ca noi ne respectam clientul si nu cerem preturi ridicole.

 

Pentru transport masina second-hand sau noua achizionata din strainatate noi suntem partenerul potrivit! Avem grija la orice detaliu si personalizam serviciile de transport auto astfel incat sa fiti multumiti atat de timp cat si de pretul obtinut!

 

Vom discuta toate cerintele Dvs. si putem asigura livrarea la adresa solicitata, spre exemplu la locuinta personala sau chiar la un anumit showroom auto.

 

Cautarea Dumneavoastra online pentru firma transport auto in Ialomita a luat sfarsit! Noi asiguram tractare si platforma auto non-stop oriunde in Romania si Europa.

Suntem doar la un apel distanta:  0733816644

 

Ne puteti contacta si online folosind formularul de mai jos.