Tractari Auto Romania

Tractari Auto Romania Tractari Auto Romania

Firma de tractari auto Romania ce ofera servicii personalizate precum: platforma auto in regim non stop,  asistenta rutiera de urgenta, transporturi autoturisme din Uniunea Europeana si orice alte servicii conexe. Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati imediat la numarul de telefon  0733816644

 

Va oferim tarife corecte pentru fiecare kilometru de transport si in plus aveti siguranta unei firme complet autorizate, ce actioneaza 100% legal in conformitate cu toate legislatiile in vigoare. Se ofera factura fiscala si beneficiati intotdeauna de polita de asigurare de tip CMR.

 

Executam tractari auto Romania pe platforma pentru autoturisme cu masa de pina la 1000 kg precum si pentru turisme cu masa intre 1001 – 2500 Kg la preturi avantajoase per kilometru parcurs.

 

Avem soferi cu experienta si oferim asistenta ruiera in regim non-stop! Sunati imediat la 0733816644 si un specialist va va raspunde imediat!

 

Ajungem in cel mai scurt timp in orice locatie din tara oferind servicii de tractari auto in Bucuresti,  platforma auto in Constanta, tractari auto Galati, transport autoturisme Calarasi, Braila, Oradea, Brasov, Timisoara, Arad, Iasi si in orice localitate din tara venim cu mare drag.

 

 

Firma Tractari Auto In Romania Tractari Auto RomaniaPuteti conta pe noi pentru orice problema avuta in trafic!

 

Probleme pe autostrada? Asiguram interventii rapide pe A1, A2, A3 sau A4. Lasati totul pe mana unor profesionisti si va aducem in siguranta si in cel mai rapid scurt timp la destinatia dorita!

 

Poate ati facut o pana urata si vreti o vulcanizare de urgenta sau poate aveti o lipsa de combustibil ( motorina / benzina)… sau poate aveti un accident, o defectiune tehnica. Sunati si va ajutam cu tractari auto Romania non-stop!

 

 

 

 

 

Acte lipsa? ITP expirat sau numere de inmatriculare expirate? Noi va luam problemele de pe cap! La preturi corecte si cu personal prietenos!  0733816644 este numarul pe care trebuie sa il apelati si orice problema aveti in trafic, oriunde in tara, noi suntem SOLUTIA!