Tractari Auto in Urziceni

Tractari Auto In Urziceni Tractari Auto In Urziceni

Firma cu soferi profesionisti asigura servicii de tractare auto in Urziceni. Oferta noastra de preturi mici si nivelul inalt de calitate si pregatire profesionala ne recomanda ca fiind alegerea cea mai buna in situatii ce necesita transport pe platforma (rampa auto). Intotdeauna ne miscam rapid si punem siguranta pe primul loc.

 

 

Firma Autorizata Rampa Tractari Auto In UrziceniNe bazam pe autospeciale performante si experienta de ani buni, fara nici un incident. Ne deplasam la solicitarea dvs. cu platforma auto in orice zona din Urziceni: precum cartierul de peste linie, zona Posta sau Catanga. Indiferent de situatia avuta gen: accident, probleme tehnice cu masina, lipsa ITP, acte,  numere de inmatriculare, probleme de vulcanizare sau lipsa combustibil noi ajungem imediat in locatie si desigur, va ajutam sa ajungeti cu brio la destinatia dorita.

 

 

SUV-uri, Jeep-uri, microbuze, autoutilitare până în 3,5t toate acestea pot fi transportate de catre noi cu usurinta si in maxima siguranta. Apelati chiar acum la numarul de telefon  0733816644 pentru mai multe detalii! Efectuam tractari Auto in Urziceni dar si in zonele apropiate precum Barbulesti, Manasia, Cosereni, Alexeni, Cotorca. Asiguram asistenta rutiera non stop pe drumul European E85, drumul național 2A (DN2A), DN2, drumul național 1D (DN1D) precum si oriunde in judetul Ialomita.

 

 

Firma noastra este autorizata, se ofera factura fiscala si detinem pentru confortul Dumneavoastra o polita de asigurare tip CMR.

 

 

Printre urgentele rezolvate rapid de specialisti nostri se numara: recuperarea cheilor închise în mașină, probleme in alimentarea cu curent a bateriei,   servicii non-stop de transport pe platforma auto precum si asistenta telefonică gratuita. Noi nu suntem de genul de oameni care sa profite de necazul dumneavoastra. Va tratam cu maxim de respect si preturi mici pentru fiecare interventie. Lucram repede dar cu atentie la detalii.

 

Pentru noi nu conteaza vremea sau locatia, venim atunci si acolo unde este nevoie de noi! Sunati la numarul de telefon 0733816644 si un coleg va prelua apelul imediat!