Tractari Auto in Fetesti

Tractari Auto In Fetesti Tractari Auto In Fetesti

Ati cautat servicii  de tractari auto in Fetesti? Noi suntem oamenii potriviti! Cu soferi profesionisti si preturi mici va asiguram transport specializat pe platforma auto. Firma noastra este autorizata, ofera factura fiscala si asigurare CMR iar pentru a ne asigura ca suntem cu adevarat in sprijinul celor in nevoie lucram in regim non-stop.

 

 

In functie de solicitarea dumneavoastra asiguram si asistenta rutiera. Astfel noi suntem adevaratii tai prieteni in traffic! Aveti probleme cu masina? Un accident rutier nefericit sau poate lipsa current? Ati ramas inzapezit ? Nu aveti nici un prieten disponibil? Servicii de tractare auto in Fetesti Gara, Colonisti, Vlasca, Zona Judecatorie, Maltezi, Vlasca, Stelinca si chiar oriunde aveti probleme in tot judetul Ialomita! Noi suntem aici pentru tine zi de zi, 24 din 24.

 

Tractare Auto Fetesti Tractari Auto In Fetesti

 

Dupa cum stim cu totii Muncipiul Fetesti se află in regiunea de sud-est al județului, aproape de malul stâng al brațului Borcea al Dunării. Are desigur acces rapid si direct la autostrada București–Constanța.

 

 

Fiind un important nod rutier din Romania in aceasta zona exista un traffic de nivel national, cu autoturisme din toata tara.  Chiar daca va gasiti depate de orasul de domiciliu sau sediu firmei, noi va sarim in ajutor de fiecare data! Avem pregatita oricand o platforma auto pentru asistenta rutiera rapida si in totala siguranta!

 

Indiferent de locatie si vreme noi vom fi mereu la timp si te vom ajuta sa scap din orice belea! Lucram la standarde europene atat ca si utilaje cat si ca professionalism! Desigur oferim aceleasi servii de calitate si pe autostrada A2 cat si si in orice localitate din Romania.

 

Apelati la numarul de telefon 0733816644 pentru interventii rapide in Municipiul Fetesti, in localitatile invecinate precum Borcea, Facaieni, Buliga, Movila, Cernavoda drumurile nationale 3A, 3B, E81, Autostrada Soarelui A2 si oriunde ne solicitati!