Intrebari frecvente

Oriunde in Ialomita

Ai intrebari? Expertii tai in tractare auto sunt aici!

Fie că este vorba de un serviciu de tractare auto / remorcare, repararea unei anvelope sau chiar o mașină defectă: oferim clienților din judetul Ialomita si nu numai servicii profesionale la preturi corecte.

 

Prin efectuarea unui singur telefon, o echipă tehnică va pleca pe drum pentru a vă ajuta imediat:

Contactati-ne chiar acum!

Ce program de lucru aveti?

Nu avem un program anume. Lucram non stop. In functie de urgenta sau nevoie ne puteti contacta oricand la numarul de telefon:
0733816644

Ce puteti tracta / transporta?

Autoturisme, utilaje agricole, motociclete, masini defecate, cu lipsa ITP sau neinmatriculate, si orice alte marfuri ce pot fi tractate / urcate o platforma auto.

Operati doar in Judetul Ialomita?

Pe langa Ialomita, Slobozia, Fetesti, Urziceni, ne putem deplasa oriunde in Romania (Bucuresti, Timsioara, Cluj, Constanta, etc) dar chiar si in afara pe teritoriul Uniunii Europene.

Cum functioneaza asigurarea de tip CMR ?

Soluția de asigurare CMR are drept obiect asigurarea răspunderii contractuale a transportatorului, pentru contractele de transport rutier de marfă, cu titlul oneros.

 

Răspunderea companiei de transport esta definită în cadrul Convenției internaționale CMR, care stă la baza reglementării generale a activităților de transport.

 

Astfel, daunele produse din culpa transportatorului, atunci când acestea fac obiectul răspunderii din contractul de transport sunt acoperite de produsul de asigurare CMR și se evidențiază prin cele două aspecte standard:pierderea și avarierea mărfurilordepășirea duratei de transport

 

Pot sa aflu cat ma costa serviciile dorite?

Va rugam sa sunati cu incredere la numarul de telefon: 0733 816 644. Va vom raspunde cu mare drag legat de oferta de pret, adaptata la nevoile dvs. de tractare / transport auto.

Am nevoie de platforma auto pentru un transport EU. Se poate?

Sigur ca da. Va invitam sa ne contactati pentru a discuta mai multe despre cum va putem ajuta cu acest transport extern.

Vreau sa decontez. Oferiti factura fiscala ?

Pentru a asigura un cadru legal si un mediu de lucru profesional firma noastra autorizata RAR ofera facturi fiscale oricarui client. Apelati la noi cu incredere.