Despre noi: firma autorizata – platforma auto

Platforma auto in Ialomita

Firma autorizata servicii de tractari si transport auto

Ne bazam pe o experienta vasta in domeniul transportului auto si avem ca scop satisfactia deplina a clientului. Nu neglijam nici un detaliu si oferim de fiecare data un raport calitate pret deosebit.  Ajutati de tehnica moderna si pasiunea pentru meserie suntem pregatiti 24 / 24 pentru orice transport. Ajungem unde ne propunem in cel mai scurt timp posibil si la costuri cat mai mici.

 

 

Apelati la noi pentru tractari in Ialomita, asistenta rutiera in caz de lipsa ITP sau  acesta este expirat / control la RAR / rampa pentru transport – program rabla, probleme la masina legate vulcanizare. De asemenea transportam marfa si masini, avariate, neinmatriculate sau inmatriculate, defecte, lovite,  turisme cu roti rupte sau lovite, utilaje agricole oriunde in Romania sau chiar si international.

Ia legatura cu noi
5Fde4C943661D 1 Despre Noi: Firma Autorizata - Platforma Auto

De ce sa alegi firma noastra?

Tractareil Despre Noi: Firma Autorizata - Platforma Auto

Firma autorizata

Societatea noastra detine toate autorizatiile si formele legale pentru a functiona in conformitate cu legislatia curenta din domeniul.

Factura Si Asigurare Cmr Despre Noi: Firma Autorizata - Platforma Auto

Factura si asigurare CMR

Pentru a vă proteja financiar de eventualele pagube materiale firma noastra vă pune la dispoziție Asigurarea de răspundere a transportatorului în calitate de cărăuș pentru marfa transportată (C.M.R).

Firma Autorizata Rampa Despre Noi: Firma Autorizata - Platforma Auto

Servicii profesionale NON-STOP

24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tractare pe platforma și asistență rutieră, indiferent de ora si zona. Fii sigur că poți depinde de noi pentru rezolva din prima situatia avuta.