Asistenta Rutiera Ialomita Non-Stop

Asistenta Rutiera Ialomita Non Stop Asistenta Rutiera Ialomita Non-Stop

Servicii profesionale de Asistenta Rutiera Ialomita Non-Stop! 24 de ore 7 zile pe săptămână, 365 zile/an, noi suntem specialistii tai in tractare auto! Rezolvam rapid si ieftin orice probleme aveti!

 

Cautati o platforma auto ? Ati ramas cu masina in pana ? Aveti probleme tehnice cu masina? Accident sau lipsa ITP? Sunati cu incredere la numarul de telefon 0733816644 si noi vom interveni cu maxim de atentie si rapiditate!

 

Firma noastra autorizata are sediul in Slobozia insa oferim asistenta rutiera non stop oriunde in Ialomita precum si in orice zona din Romania.  Nu ezitati sa ne sunati sau se ne trimiteti un email pentru orice situatie ce necesita tractari, remorcari, transport pe rampa sau chiar probleme legate de vulcanizare, lipsa combustibil sau baterie terminata.

 

5Fe75Ea37E869 Asistenta Rutiera Ialomita Non-StopAvem un personal format din adevarati profesionisti ce lucreaza cu tehnica moderna si specializata pentru astfel de interventii.

 

Dupa caz oferim informare si consiliere iar in caz de incident in trafic asiguram recuperarea si transportarea autoturismului avariat pana la cel mai apropiat service.

 

Noi stim ce inseamna factorii ca timpul si siguranta in astfel de situatii stresante asa ca preluam noi toate grijile si va oferim siguranta ca ajungem cu bine la destinatie.  Oferim factura fiscala la fiecare comanda iar firma noastra lucreaza cu asigurare specializata de tip CMR.

 

Asistenta auto si tractare Ialomita la preturi corecte – noi suntem alaturi de tine exact atunci cand ai nevoie! Nu lasam pe nimeni in drum!

 

 

Nu lasa nimic sa te opreasca din drum, apeleaza cu incredere la Asistenta Rutiera Ialomita Non-stop si continuati drumul indifferent de problemele aparute! Gandeste-te la noi ca la un prieten saritor si in acelasi timp foarte experiementat pentru astfel de evenimente inedite.

 

Suna acum la 0733816644 si un sofer profesionist va discuta cu tine pentru a ajunge in cel mai scurt timp in locatia indicata!